Alle appartementen verkocht
directions_car
nog 2 staanplaatsen
icoon omgeving

Hoogwaardige afwerking

Bij Kapellenhof heeft iedere koper de mogelijkheid het appartement naar eigen smaak in te richten. Er wordt gewerkt met de meest kwalitatieve materialen, rekening houdend met en volgens de laatste trends. Elk appartement is voorzien van een volledig ingerichte en kwalitatief hoogstaande keuken met toestellen, een smaakvolle badkamer, stijlvolle vloeren en deuren. Wij luisteren graag naar u om uw appartement verder te voorzien van een persoonlijke touch.

14

Appartementen

Deze luxueuze appartementen liggen bijna letterlijk onder de kerktoren pal in het centrum van Haacht met uitstekende verbinding naar Leuven –Mechelen – Brussel. Het mooie platteland van Haacht met zijn talrijke wandel- en fietsroutes en alle mogelijke winkelfaciliteiten in de nabije omgeving.

icoon omgeving icoon omgeving

Duurzaam en ecologisch

Een appartementsgebouw gebouwd met de meest duurzame materialen. Energiezuinigheid staat centraal waardoor het gebouw aan de meest recente EPB normen voldoet. Belangrijke troeven zijn de warmtepomp lucht/water met vloerverwarming en de balansventilatie systeem D.

Een stijlvol, hoogwaardig en ecologisch appartement op een toplocatie

Unieke ligging onder de kerktoren

Rustig op het einde van een doodlopende straat

Alle faciliteiten van Haacht centrum op wandelafstand

Goede verbinding Leuven-Brussel-Mechelen

Stijlvolle architectuur

Aluminium buitenschrijnwerk

Volledig geïnstalleerde keuken

Badkamer op maat

Terras of privé tuin

Lift

Kelder

Autostaanplaatsen

Duurzaam en ecologisch

Warmtepomp lucht water

Vloerverwarming

Balansventilatie "systeem D"

Het mooie platteland van Haacht met zijn talrijke wandel- en fietsroutes en alle mogelijke winkelfaciliteiten in de nabije omgeving.

Ontdek de omgeving