Stijlvol en ecologisch wonen in hartje Haacht!


Klassevolle hedendaagse architectuur

Residentie “Kapellenhof” biedt een prachtige tijdloze architectuur en maximale privacy. De appartementen variëren tussen 80 m² en 122 m², hebben 1 of 2 slaapkamers, beschikken over een ruim en zonnig terras.  Op het gelijkvloers hebben de appartementen bovendien een mooie private tuin aan de achterzijde.  De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Het gebouw wordt uitgerust met twee liften en beschikt over een ondergrondse garage met kelderbergingen. Er zijn voor elk appartement ook een of twee autostaanplaatsen voorzien. 

Hoogwaardige afwerking

Iedere koper heeft de mogelijkheid zijn of haar appartement naar eigen smaak in te richten. Er wordt enkel gewerkt met de meest kwalitatieve materialen, rekening houdend met en volgens de laatste trends. Standaard is elk appartement voorzien van een volledig ingerichte en kwalitatief hoogstaande keuken met toestellen, een smaakvolle badkamer, stijlvolle vloeren en deuren. Wij luisteren graag naar u om uw appartement verder te voorzien van een persoonlijke touch.

Energiezuinig, duurzaam en ecologisch

Een appartementsgebouw gebouwd met de meest duurzame materialen. Energiezuinigheid staat centraal waardoor het gebouw aan de meest recente EPB normen voldoet. Belangrijke troeven zijn de warmtepomp lucht/water met vloerverwarming en de balansventilatie systeem D.

Ondergrondse parkeermogelijkheid

Deze mooie appartementen genieten elk van een kelder en een of twee autostaanplaatsen voor privatief gebruik.

Wonen in Haacht

Deze luxueuze appartementen liggen bijna letterlijk onder de kerktoren pal in het centrum van Haacht met uitstekende verbinding naar Leuven –Mechelen – Brussel. Het mooie platteland van Haacht met zijn talrijke wandel- en fietsroutes en alle mogelijke winkelfaciliteiten in de nabije omgeving.