Residentie Kapellenhof

Deze luxueuze appartementen liggen bijna letterlijk onder de kerktoren pal in het centrum van Haacht met uitstekende verbinding naar Leuven –Mechelen – Brussel. Het mooie platteland van Haacht met zijn talrijke wandel- en fietsroutes en alle mogelijke winkelfaciliteiten in de nabije omgeving.

ZOO Planckendael

ZOO Planckendael is een dierentuin in Muizen, nabij Mechelen. De tuin maakt deel uit van de Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde Antwerpen waartoe ook ZOO Antwerpen, het Serpentarium in Blankenberge en reservaat De Zegge in Geel behoren.

Sport Vlaanderen Hofstade

Het centrum van Sport Vlaanderen Hofstade is niet het oudste, maar wellicht wel het meest veelzijdige onder de centra van Sport Vlaanderen. Het ligt midden in een natuurgebied van 172 hectaren en heeft sport- en ontspanningsmogelijkheden voor alle leeftijden en interesses. Hofstade is een mekka voor liefhebbers van outdoorsporten. Aan wandelpaden, loopparcours, mountainbike- en fietsroutes is er in het natuurgebied natuurlijk geen gebrek.Je vindt op het domein ook een verlichte Finse looppiste met Fit-O-Meter, een skatestraat en een BMX-parcours die gratis te gebruiken zijn. In Sport Vlaanderen Hofstade kan je ook je hoogtevrees temmen op het hoogtouwenparcours. Deze beschikt over 5 routes en 69 klimelementen.

Festivalweide Werchter

Rock Werchter is een pop- en rockfestival dat elk jaar plaatsvindt in het dorpje Werchter, een deelgemeente van het Vlaams-Brabantse Rotselaar. Het Belgische muziekfestival vindt plaats in het laatste weekend van juni of het eerste van juli. Het is het grootste van België en een van de grootste en bekendste van de wereld.

Brouwerij Haacht

Brouwerij Haacht is een bierbrouwerij in de Vlaams-Brabantse gemeente Boortmeerbeek in België, waar in 1898 voor de eerste maal bier werd gebrouwen.

Meer van Keerbergen

Het Meer van Keerbergen is een langwerpig meer in de Belgische gemeente Keerbergen.